„Formare profesională europeană-cartea de vizită pentru un viitor de succes”        

 
Marți - 05 noiembrie 2013 - Încep activitățile proiectului 
 
Anunț selecție
Documente
Grafic selecție

Rezultatele evaluării dosarelor pentru concursul de selecție

Programă Concurs Competențe Lingvistice
Programă Concurs Competențe Tehnice-probă practică
Programare proba de evaluare a competențelor de limba engleză
Programare proba practică de evaluare a competențelor tehnice
Programare interviu pentru selecția candidaților
 
Sâmbătă - 16 noiembrie 2013 - S-a terminat procesul de selecție a participanților la proiectuLLP-LdV/IVT/2013/RO/341Toate probele s-au desfășurat în cele mai bune condiții și au fost respectate întocmai Condițiile naționale de desfășurare a acestei etape din proiectul nostru. Lista cu rezultatele selecției va fi publicată în data de 18 noiembrie 2013
Mulțumesc participanților pentru seriozitate și, în mod special, colegilor din comisia de selecție!
Liliana Conciatu - Responsabil proiect
 
 
Anunț important
 
Vineri, 28 martie 2014, participanții la mobilitate sunt rugați să fie prezenți la școală, et. II, Cabinetul tehnic, la ora 17:00, pentru semnarea contractelor și a altor documente importante pentru deplasare. Participanții minori trebuie să vină împreună cu un părinte, cei majori sunt rugați să fie însoțiți de un părinte.
Vă rugăm să urmăriți îndeaproape anunțurile postate în această secțiune, pentru o comunicare cât mai rapidă și eficientă.
 
Echipa de proiect
 
Din data de 31.03.2013 începe programul de pregătire lingvistică, pedagogică și culturală  a participanților la mobilitate, conform programelor de mai jos. Este obligatorie prezența tuturor celor 15 participanți. Vă reamintim că mobilitatea va avea loc în perioada 04.05.2014-17-07.2014.

Program de pregătire lingvistică   

Program de pregătire pedagogică     

Program de pregătire culturală

Și noi am fost în Cipru...

Proiectul de mobilitate Leonardo da Vinci LLP-LdV/IVT/2013/RO/341, cu titlul „Formare profesională europeană-cartea de vizită pentru un viitor de succes”, al cărui beneficiar este liceul nostru, este în etapa în care dorim să împărtășim tuturor vizitatorilor paginii noastre o experiență de neuitat, la care au participat 15 dintre cei mai norocoși elevi din clasa a XI-a A, domeniul de pregătire Electronică Automatizări, calificarea profesională Tehnician operator tehnică de calcul.

Proiectul a fost finanțat de Comisia Europeană cu un buget de 39020 euro, plasamentul s-a desfășurat în perioada 4 mai 2014-17 mai 2014, organizația de primire a fost Lazarou Computer Training Center din Paphos, Cipru, unde elevii noștri au participat la un stagiu de pregătire practică ce a inclus activități practice din două module studiate în clasa a XI-a: Asamblarea unui sistem de calcul  și Sisteme de operare și programe specifice.

Competențele obținute de participanții la stagiu au fost validate prin acordarea de Certificate Mobility Europass, un pas foarte important spre viitorul lor de succes.

Liceul Tehnologic „Decebal” și Leonardo da Vinci-din nou în Europa from vitacell