Acasă » 2012 » Octombrie » 29 » PetFest
17.08
PetFest

Liceul nostru este câştigătorul concursului de educaţie ecologică PetFest, la care au participat elevi din toate școlile din Caransebeș. Elevii noștri  au realizat din PET-uri un strung,  pe care vă invităm să-l vedeți în parcul Dragalina unde, de altfel, sunt expuse toate lucrările școlilor caransebeșene. Acţiunea a avut drept scop educarea ecologică a tinerilor, în vederea colectării selective a deşeurilor reciclabile și, nu în ultimul rând, dezvoltarea spiritului de echipă şi a creativităţii în domeniul cultural-artistic, folosind materiale neconvenţionale la realizarea unor lucrări de artă modernă.

Ediția I a Campaniei de educație ecologică s-a desfășurat în cadrul unui parteneriat solid încheiat între Primăria Municipiului Caransebeș, S.C. Transal Urbis S.R.L. Caransebeș, Casa Municipală de Cultură „George Suru” Caransebeș, Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare și liceele din Caransebeș, și deci, evident, Liceul Tehnologic „Decebal”. 

La realizarea lucrării reprezentative pentru liceul nostru, strungul din pet-uri, au participat, sub îndrumarea profesorilor Nicolae Mihai și Dan Conciatu, următorii: 

Raluca  Schinteie - clasa a X-a A

Mădălina  Babuschi - clasa a XI-a A

Ștefania Andreea Lupu - clasa a XI-a A

Loredana Albet - clasa a XI-a A

Dumitrița Andreea Ojog - clasa a XI-a A

Adelina Varvea - clasa a IX-a A

Monica Jigoria - clasa a X-a C

Ciuteanu Anișoara - clasa a X-a A

Mădălina Dobrei - clasa a X-a A

Valentina Ștefănuț - clasa a X-a C

Cristian Lulariu - clasa a X-a B

Cosmin Moise - clasa a VIII-a B

Poze aici.

Vizualizări: 620 | Adăugat de: admin | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]